Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Grönkål
Ingredienser:
2 stånd grönkål
Skinkspad
0,5 dl grädde
2 msk ättika
2 msk socker
salt
peppar
smör
Gör så här:
Skölj kålen och tag bort dom grövsta stammarna. Koka i skinkspadet tills kålen blivit mjuk. Låt svalna, krama skinkspadet ur kålen och forma till stora bollar. Hacka bollarna och lägg i stekpanna med fettet. Stek på medelvärme och tillsätt grädde, ättika, socker och kryddor. Låt kålen få lite färg. Servera den varm till skinka.

Serveras med:
Julskinka
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 1 tim. 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-12-10 08:27
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/354