Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Ädelostfisk
Ingredienser:
ca 600 g fiskfilé
t ex sej eller torsk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl vispgrädde
1/2 dl grovhackade hasselnötter
2 dl riven ädelost, ca 100 g
Gör så här:
Halvtina fisken om den är fryst. Skär fisken i bitar och lägg den i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Blanda grädde, nötter och ädelost och bred ut över fisken. Stek fisken i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.

Serveras med:
Ris
Broccoli
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 40 min.
Ugnstemperatur: 225°
Fredagstips: 2002-06-06
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-08-17 09:24
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/600