Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Tunnbrödskorgar med laxmousse
Ingredienser:
4 avlånga tunnbröd, delade mitt itu
1 stor gul lök
400 g kallrökt regnbåge
200 g philadelphiaost
4 dl créme fraiche
1 krm vitpeppar
Gör så här:
Värm bröden på båda sidor i en torr het stekpanna. Forma bitarna över 8 dricksglas och låt stelna. Skär lök och lax i bitar och finfördela i matberadare med ett par snabba tag. Mixa i ost, créme fraiche och smaka av med vitpeppar. Lägg laxmoussen i tunnbrödskorgarna strax innan servering.

Serveras med:
Regnbågsrom
Dillvippor
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-12-17 00:14
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/61