Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Chévrefylld schnitzel med ört- & baconpasta
Ingredienser:
4 stora skivor skinkschnitzel (600 g)
smör
salt
vitpeppar
100 g getost
3 msk crème fraiche
(eller kesella)
3 msk hackade soltorkade tomater
350 g färsk tagliatelle
basilika
timjan
4 msk olivolja
1 msk vatten
1 pressad vitlöksklyfta
140 g bacon
Gör så här:
Blanda chèvre och soltorkade tomater med crème fraiche till en tjock fyllning. Lägg en klick fyllning på varje skinkskiva, vik dubbelt och fäst med tandpetare. Stek schnitzlarna i smör, 3 minuter på var sida. Salta och peppra. Koka pastan och mixa olja, basilika, timjan och vitlök till en slät sås. Vispa sist i vattnet. Klipp baconet i bitar och knaperstek det. Häll av vattnet från pastan och blanda den med örtoljan. Strö baconet över pastan och garnera schnitzeln med basilika. Servera rätten med en tomatsallad.

Serveras med:
Tomatsallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-08-16 12:02
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/616