Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Fisksoppa von Brügge
Ingredienser:
400 g sej
1 st purjolök
250 g vitkål
250 g rödkål
2 msk olja
1 l fiskbuljong
1 msk vinäger
1 tsk fänkål
rivet citronskal
hackad persilja
Gör så här:
Skär fisken i bitar. Skölj och strimla purjolök och kål (dock ej fänkålen). Fräs purjolöken och kålen i olja. Häll på buljongen och låt koka 10 minuter. Smaka av med vinäger, fänkål och citronskal. Lägg i fisken och sjud i ytterligare 5 minuter. Strö över persiljan vid servering.

Serveras med:
Grovt bröd
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-10-24 03:26
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/65