Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Renskavspanna med grönpepparsmak
Ingredienser:
2 pkt renskav (fryst à 240 g)
1 msk margarin
1 gul lök
1 msk grönpeppar
1 msk fransk senap (ljus)
1 msk vetemjöl
3 dl grädde
1 tsk salt
Gör så här:
Tina renskaven lätt och skär sedan blocket tunt rakt över. Smält matfettet i en stekpanna. Skala och hacka löken. Tillsätt den och låt den fräsa tillsammans med köttet några minuter. Blanda ner grönpeppar och senap. Pudra över mjölet och rör om. Tillsätt grädden och låt pannan småputtra 5-10 minuter. Smaka av med salt och servera.

Serveras med:
Pressad potatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 1 tim.
Fredagstips: 2002-01-31
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2018-05-28 01:38
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/716