Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Glöggsill
Ingredienser:
4 urvattnade sillfiléer
1 dl glögg
1 skivad rödlök
Sås:
1 dl ättika, 12%
2 dl vatten
3 dl socker
1 msk hela nejlikor
3 st lagerblad
10 kryddpepparkorn

Gör så här:
Koka upp lagen och låt den svalna. Smaka av lagen med glögg. Lägg sillfiléer och rödlök i en burk. Slå glögglagen över sill och lök och låt det stå i 24 timmar. Ta upp sillfiléerna och skär dem i bitar. Lägg tillbaka bitarna i lagen och servera.

Serveras med:
Kokt potatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 24 tim.
Receptdatum: 2004-12-19
Utskrivet: 2018-10-21 12:51
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/805