Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Spenatlasagne
Ingredienser:
600 g djupfryst hackad spenat
1 pujolök
2,5 dl ostsås
2 dl mjölk
400 g färska lasagneplattor
75 g fetaost
Gör så här:
Tina spenaten i en kastrull. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Blanda purjo och spenat och krydda med salt och peppar samt eventuellt lite muskot. Blanda ostsåsen med 2 dl mjölk. Varva spenatröra, ostsås och lasagneplattor i en ugnsform. Understa och översta lagret skall vara ostsås. Smula över fetaosten och gratinera lasagnen i ugnen i 15 minuter.

Serveras med:
Blandad sallad
Bröd
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 225°
Receptdatum: 2005-02-13
Utskrivet: 2018-05-21 13:04
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/817