Middagsdags
- 1069 recept samlade...
Fiskpinnar i tunnbrödrulle
Ingredienser:
400 gram fiskpinnar
100 gram salladskål
200 gram morötter i stavar
250 gram cocktailtomater i halvor
150 gram gurka i stavar
240 gram mjukt tunnbröd

Sås:
2 dl matlagningsyoghurt
2 msk ajvar relish
2 tsk finrivet apelsinskal
0,5 tsk oregano
1 krm äppelcidervinäger
salt och peppar
Gör så här:
Stek fiskpinnarna i ugnen enligt anvisningen på paketet. Blanda matlagningsyoghurt, ajvar relish, apelsinskal, oregano samt salt och peppar till en sås. Fyll tunnbröden med fiskpinnar, grönsaker och sås.

Receptet innehåller 472 kcal per portion

Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2006-04-04
Utskrivet: 2018-12-10 08:12
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/922